Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ!!! ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1 ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ

 Σήμερα στο ηλιόλουστο Αμμοχώρι πραγματοποιήθηκε για την 2η Αγωνιστική του  Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας ο αγώνας Αίαντα Αμμοχωρίου - Μελιτέας Μελίτης που τελείωσε με νικητές τους γηπεδούχους με σκόρ 3-1.
Ο γηπεδούχος Αίαντας Αμμοχωρίου παρατάχθηκε με σύστημα 4-4-1-1 ενώ ο Μελιτέας Μελίτης με σύστημα 4-5-1 μεταβαλλόμενο σε 4-4-2. Μόλις στο 30¨ και από στημένη φάση (κόρνερ-φάση  ακριβώς όπως στην Ιτιά )ο Μελιτέας Μελίτης ευτύχησε μετα απο πλάγιο και πλασέ να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1.
Γρήγορη απάντηση του Αίαντα Αμμοχωρίου στο 40¨  μετά από πίεση που άσκησε κέρδισε πέναλτι από χέρι αντιπάλου και εκτέλεσε εύστοχα ο Αντώνης Βαλκάνης γράφοντας το 1-1. Ημιχρονο με ισόπαλες τις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη ο Αίαντας μπήκε δυνατά και διαβασμένος στο παιχνίδι και μετά από φάση διαρκείας στο 55¨ ο συνήθης ύποπτος Λάμπης Αλεξιάδης με ωραίο συρτό σουτ στην αριστερή γωνία του τέρματος του Μελιτέα έγραψε το 2-1. Όλο το γήπεδο σείστηκε  με πρωταγωνιστές τους παίκτες και τον κόσμο του Αίαντα να ξεσπά σε τρελούς πανηγυρισμούς .
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο μόλις 15 χρονών παίκτης του Αίαντα Χρήστος Σταύρου που με ωραίο πλασέ στο 81¨, μετά από ωραία τρίγωνο συνεργασίας του Άγγελου Αλεξιάδη με τον επίσης 15 χρονών Κώστα Γεωργιάδη  και ασίστ του τελευταίου ,διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 
Συγχαρητήρια αξίζουν στους παίκτες της ομάδος μας που ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν την ολική ανατροπή αποδεικνύοντας στην τοπική  ποδοσφαιρική κοινωνία πως ο Αίαντας δεν πήρε τυχαία το όνομα του.
Τα 15χρονα αστεράκια της ομάδος που προανέφερα συν τον τερματοφύλακα μας  Μίμη Πανόπουλο αποτελούν την βάση στην οποία ευελπιστεί να κτίσει στο μέλλον κάτι φρέσκο-συναρπαστικό και θεαματικό ο Αίαντας. Επιτέλους Χαμόγελα !!!!!!!!!ΠΑΜΕ!!!!!!!!!
Αίαντας:ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ,ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ,
ΗΛ.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ,ΒΑΛΚΑΝΗΣ,Α.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ,ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ( 75¨ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ),Χ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ(75¨ΣΤΑΥΡΟΥ),Ε.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ,ΤΣΩΛΗΣ

1 σχόλιο: