Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν τα κατάφερε ο Αιαντας...

Σήμερα στην Ιτιά για την πρώτη αγωνιστική της Α¨ κατηγορίας Ε.Π.Σ Φλώρινας πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Ιτιά Ιτιάς-Αίαντα Αμμοχωρίου και  που βρήκε την τοπική ομάδα νικήτρια με σκόρ 2-1.
Η Ιτιά παρατάχθηκε με σύστημα 4-5-1 μεταβαλλόμενο σε 4-4-2 ενώ ο Αίαντας με σύστημα 4-3-2-1.Ο Αίαντας μακριά από τον καλό εαυτό του βρέθηκε πίσω στο σκόρ  στο 28¨μετά από ωραία πλάγια σέντρα από τα αριστερά και προβολή παίκτη της γηπεδούχο ομάδος. Μετά το γκόλ <<Ξύπνησε >> ο Αίαντας και στο 38¨ισοφάρισε το σκόρ με απευθείας χτύπημα φάουλ του ¨Αγγελου Αλεξιάδη που έστειλε την μπάλα στο αριστερό <Γ> της εστίας της Ιτιάς. Ημίχρονο
Στην επανάληψη ο Αίαντας μπήκε δυνατά στον αγώνα κυνηγώντας το γκόλ που από ατυχία δεν κατάφερε να πετύχει στο 50¨ο Πέτρος Παλικρούσης αφού προ κενής εστίας, την τελευταία στιγμή ,παίκτης της Ιτιάς με αυτοθυσία απομάκρυνε τον κίνδυνο. Και σαν να μην έφτανε η ατυχία των παικτών του Αίαντα  στο 65¨η Ιτιά προηγήθηκε στο σκόρ μετά από χτύπημα κόρνερ και κεφαλιά επιθετικού της. Ο Αίαντας προσπάθησε να αντιδράσει μα μάταια καθώς οι παίκτες της Ιτιάς με καλή άμυνα και αντεπιθέσεις έφτασαν μια ανάσα πρό του 3-1 όμως ο 17 χρονος ήρωας της αναμέτρησης Δημήτρης Πανόπουλος απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε παίκτης της Ιτιάς. Έτσι το σκορ παρέμεινε δυστυχώς για τον Αίαντα στο 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου