Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΤΣ ΘΡΙΛΕΡ ΑΙΑΝΤΑΣ -Δ.ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3-5!!!

Στo Αμμοχώρι πραγματοποιήθηκε για την 3η Αγωνιστική του  Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας ο αγώνας Αίαντα Αμμοχωρίου - Δ.Αετού Αγ.Παρασκευής που τελείωσε με νικητές τους φιλοξενούμενους με σκορ 3-5!!.
Ο γηπεδούχος Αίαντας Αμμοχωρίου παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1 ενώ ο Δ.Αετός Αγ.Παρασκευήςμε σύστημα 4-4-2 .
10΄΄ Ο γηπεδούχος Αίαντας Αμμοχωρίου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τον Κώστα Φωστηρόπουλο. Μετά από λάθος του αντίπαλου αμυντικού ο παίκτης του Αίαντα έκλεψε την μπάλα  και πλασάροντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα κατάφερε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 1-0.
14¨ Μετά απο αναταραχή στην άμυνα του Αίαντα , συνδυασμό των παικτών του Δ.Αετού Αγ.Παρασκευής  και γλυκιά μπαλιά προς τα αριστερά επιθετικός των αντιπάλων σουτάρει εύκολα και φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.
22¨ Πανομοιότυπη φάση στα καρέ  του Αίαντα. Απο τα δεξιά μετά από λάθος απομάκρυνση της άμυνας  με συρτό σουτ  γίνεται το 1-2 για τον Δ.Αετού Αγ.Παρασκευής.
24¨ Ωραία προσποίηση του Λάμπη Αλεξιάδη ,σουτ ,η μπάλα βρίσκει σε αντίπαλο και  ενώ βρίσκεται εκτός θέσης ο αντίπαλος τερματοφύλακας ,και η μπάλα κατευθύνεται προς τα δίκτυα, κάνει την απόκρουση του αγώνα  δείχνοντας τέλεια  αντανακλαστικά πετώντας την μπάλα κόρνερ.
26¨ Μετά από ωραίο τρίγωνο Αντώνη ΒαλκάνηΆγγελου Αλεξιάδη -Κώστα Γεωργιάδη ο τελευταίος από πλάγια αριστερά πιάνει δυνατό σουτ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να πετάει την μπάλα από το αριστερό <<Γ>> κόρνερ.
28¨ Λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακα Τάσου Γιώργου και από στημένο φάουλ ο Δ.Αετός Αγ.Παρασκευής κάνει το 1-3!!.
42¨ Ωραίος συνδυασμός των παικτών του Δ.Αετού Αγ.Παρασκευής και από τα αριστερά με δυνατό σουτ γίνεται το 1-4!! ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με την έναρξη της επανάληψης γίνονται δύο αλλαγές .Ο Δημήτρης Μούκας παίρνει την θέση του Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη και ο τερματοφύλακας Γεωργίου παίρνει την θέση του Τάσου Γιώργου κάτω από τα γκολπόστ.
51¨ Ο Δημήτρης Μούκας αφού έκανε ωραία προσποίηση από τα αριστερά με ξερό δυνατό σουτ έγραψε το 2-4!!
62¨ Ο Λάμπης Αλεξιάδης τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα ,η μπαλλα βασανιστικά γλείφει το εσωτερικό των δοκαριών ,χτυπά στη γη και καταλήγει έξω!!!!
70¨ Μετά από καθολική κατοχή της μπάλας επί 25 λέπτου από τον Αίαντα ο Άγγελος Αλεξιάδης μετά από ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον τελευταίο να αναγκάζεται σε ανατροπή .Πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα. Με 10 παίκτες ο  Δ.Αετός Αγ.Παρασκευής. Το πέναλτι ανέλαβε ο Άγγελος Αλεξιάδης που με  σουτ έστειλε  αριστερά τη μπάλα χαμηλά στα δίκτυα του Δ.Αετού Αγ.Παρασκευής 3- 4!!
Σε θρίλερ εξελίσεται ο αγώνας!! Οι γηπεδούχοι πιέζουν ασφυκτικά τους αντιπάλους!!
80¨ Τραγικό λάθος και πάλι της άμυνας του Αίαντα με τον Ιωαννίδη να μην συγχωρεί και να σκοτώνει τον Αίαντα με ωραίο σουτ στο <<Γ>> της εστίας του Γεωργίου κάνοντας το 3-5!!
ΑΡΙΣΤΗ!!!! και αλάνθαστη η διαιτησία του Κου ΚΑΤΗ και των βοηθών του.
Αίαντας : ΓΙΩΡΓΟΥ (46¨ΓΕΩΡΓΙΟΥ),ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ,ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ,
ΗΛ.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ,ΒΑΛΚΑΝΗΣ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ (46¨ΜΟΥΚΑΣ)Α.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ,ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ(70¨ΣΤΑΥΡΟΥ),Χ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
Μετά από αυτό το ατυχές αποτέλεσμα πρέπει η ομάδα του Αίαντα να ανασυγκροτηθεί να δει τα λάθη που γίνονται και ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!!!! ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΑΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου