Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΙΑΝΤΑΣ-ΕΛΛΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ 2-3! ΘΕΑΜΑ,ΓΚΟΛ,ΑΠΟΒΟΛΕΣ ....

Πέρασαν σχεδόν 17 ώρες από την λήξη του παιχνιδιού και ακόμη με πνίγουν τα συναισθήματα. Χαρά, Ενθουσιασμός ,Πάθος, Αγωνία , Θυμός , Αγανάκτηση, Ντροπή για την έκβαση ενός αγώνα που ανήκε εξολοκλήρου στον Αίαντα Αμμοχωρίου και χάθηκε όχι στις λεπτομέρειες αλλά από παράγοντες που επηρέασαν τελικά  το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παράγοντες που θα σας αναλύσω παρακάτω!!
Ο Αίαντας παρατάχθηκε με σχήμα 4-1-4-1 ενώ  η Άνω Καλλινίκη με σύστημα 4-4-2.Οι αρκετές απουσίες (Μούκα,Τσώλη,Βαλκάνη) αναγκάζουν τον Αίαντα να χρησιμοποίσει στο αρχικό του σχήμα καινούργιους παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι και νεαρά παιδιά δίνοντας τους ευκαιρία συμμετοχής στο πρωτάθλημα. 
 Πολύ καλή ενέργεια του Λάμπη Αλεξιάδη πού βρήκε από τα δεξιά τον Πέτρο Παλικρούση ο οποίος μπήκε δυνατά και σούταρε εντός της μικρής περιοχής άουτ!
 Επέλαση από το κέντρο του Λάμπη Αλεξιάδη που εύκολα ελίχθηκε και φτάνοντας στη γραμμή της μεγάλης περιοχής εξαπέλυσε κεραυνό που κατέληξε άουτ!
Ο Λάμπης Αλεξιάδης ,από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο Αίαντας, βρήκε  τον Βασίλη Μεταξά που τρίπλαρε και έπιασε ωραίο σουτ που κατέληξε άουτ!
 Πάλι ο πολύ κινητικός Λάμπης Αλεξιάδης  βρήκε από τα δεξιά τον Πέτρο Παλικρούση ο οποίος μπήκε δυνατά και σούταρε πάλι εντός της μικρής περιοχής άουτ!
 Περίτεχνη ενέργεια του Πέτρου Παλικρούση που ξεχύθηκε από τα δεξιά, βρίσκει με ακρίβεια τον Βασίλη Μεταξά που κόβει πλάγια στον Άγγελο Αλεξιάδη με τον τελευταίο να σουτάρει λίγο πάνω από την εστία της Καλλινίκης!
11¨Απευθείας εκτέλεση φάουλ  απο τον Άγγελο Αλεξιάδη  μλοκάρει σταθερά ο Μουσταφά για την ΆνωΚαλλινίκη.
13¨ Ο Άγγελος Αλεξιάδης απευθείας εκτελεί έξυπνα φαλτσαριστά το φάουλ και στην προσπάθεια του να αποκρούσει ο αντίπαλος αμυντικός, χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον τερματοφύλακα της ομάδος του, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0 για τον Αίαντα.
Μετά την επίτευξη του τέρματος επικρατεί αναστάτωση και γκρίνια  στην ομάδα της Άνω Καλλινίκης καθώς μεταξύ τους κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την εμφάνιση της ομάδος τους 
14¨ Πάλι ο  Λάμπης Αλεξιάδης κεραυνοβολεί τον Μουσταφά με τον τελευταίο να αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ.
16¨ Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο ψηλόσωμος παίκτης -προπονητής Παντελής Ιωαννίδης με καρφωτή κεφαλιά γράφει την ισοφάριση για την ομάδα της Άνω Καλλινίκης 1-1.
18¨ Ο Λάμπης Αλεξιάδης τροφοδοτεί τον Άγγελο Αλεξιάδη που βγάζει έξυπνα  μπαλιά τρύπα τετ α τετ στον Κώστα Φωστηρόπουλο με τον τελευταίο να σουτάρει χλιαρά στα χέρια του Μουσταφά!
22¨ Κούρσα του Πέτρου Παλικρούση απο τα δεξιά ο οποίος βγάζει και πάλι τον  Κώστα Φωστηρόπουλο σε θέση  τετ α τετ με τον τελευταίο ξανά  να σουτάρει χλιαρά στα χέρια του Μουσταφά!
24¨ Ο γρήγορος και πάλι Πέτρος Παλικρούσης, κάνει κούρσα 20 μέτρων, πλαγιοκοπεί την άμυνα της Άνω Καλλινίκης σουτάρει με την μπάλα να κοντράρει στους αντίπαλους αμυντικούς και να καταλήγει στον  Άγγελο Αλεξιάδη που με ωραίο δυνατό αριστερό σούτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό <<Γ>> της εστίας του ανήμπορου Μουσταφά γράφοντας το 2-1 για τον Αίαντα! Ένα σπάνιο σε ομορφιά και εκτέλεση γκολ που δύσκολα βλέπουμε στα Ελληνικά γήπεδα! Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!!
26¨ Σειρά του Φίλλιπου Στουγιανούδη να πλαγιοκοπήσει την άμυνα   της ΆνωΚαλλινίκης. Ωραία κούρσα με το τελικό σουτ να καταλήγει άουτ!
27¨ Ο Πέτρος Παλικρούσης ξεχύνεται και πάλι ασταμάτητος ,σουτάρει η μπάλα λίγο δεξιά απο το κάθετο δοκάρι άουτ!
30¨ Αντεπίθεση της Άνω Καλλινίκης που από τα πλάγια βγάζει σέντρα ,κεφαλιά του Μπάγα αούτ!
42¨ Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον  Άγγελο Αλεξιάδη ,που μόνο αυτός ξέρει να κάνει ,δύσκολα σε κόρνερ ο  Μουσταφά! Εδώ αναφέρω πως λίγο πριν κόντεψαν να ανάψουν τα αίματα καθώς τσακώθηκαν οι αμυντικοί της  Άνω Καλλινίκης  μεταξύ τους και με τον Μουσταφά εκτός εαυτού να ξεφεύγει και να ξεσπά σε νεύρα!!!!
43¨Μετά από σέντρα του Παλικρούση στην καρδιά της άμυνας της Άνω Καλλινίκης ο Στουγιαννούδης πιάνει ωραία κεφαλιά λίγο πάνω από το αριστερό <<Γ>> της εστίας του Μουσταφά!
45¨ Λάθος της άμυνας του Αίαντα μόνος ο Ίνδος δεν μπορεί να πλασάρει τον Γεωργίου άουτ!
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Καταιγιστικός  ο Αίαντας!! Σκορπάει στους παρευρισκόμενους φιλάθλους και θεατές Χαρά και Ενθουσιασμό καθώς επιδίδεται σε ποδόσφαιρο αξιώσεων δεδομένου και των απουσιών του!! Η Άνω Καλλινίκη δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις και να αντιμετωπίσει το χείμαρο των επιθέσεων που εξαπολύει εναντίον του ο Αίαντας!!  
55¨ Σόυτ του Γιώργου Δημητρίου για την Άνω Καλλινίκη  μπλοκάρει ο Χρήστος Γεωργίου!
56¨ Σέντρα της Άνω Καλλινίκης  με τον Παντελή Ιωαννίδη να πιάνει κεφαλιά άουτ.
58¨ Πιέζει για την ισοφάριση η Άνω Καλλινίκη που μετά από σέντρα σουτ του Μπάγα σουτάρει ο Αναστασιάδης με τον Τάκη Φωστηρόπουλο να αποκρούει πάνω στην γραμμή του τέρματος του Αίαντα.
61¨ Σούτ φάουλ για την Άνω Καλλινίκη με υπερένταση διώχνει ο Χρήστος Γεωργίου! 
67¨ Μετά από αναμπουμπούλα στα καρέ του Αίαντα και  ασταθείς απόκρουση κεφαλιά του Τάκη Φωστηρόπουλου μετά από κόντρα καταλήγει στον Αναστασιάδη που εύκολα γράφει το  2-2 για την Άνω Καλλινίκη!! Αγνώριστος και κουρασμένος στην επανάληψη ο Αίαντας προσπαθεί να συνέλθει!!
70¨ Μετά από σέντρα στα καρέ του Αίαντα καρφωτή κεφαλιά του Γιώργου Δημητρίου άουτ!
Από εδώ και μπρος αρχίζουν τα περίεργα εις βάρος του Αίαντα!! Οι παίκτες της ΆνωΚαλλινίκης επιδίδονται σε ρεσιτάλ βρόμικου θεατρινισμού και με φωνές ακόμη και μεταξύ τους , και κλάψες που δεν αρμόζουν στον ιστορικό αυτό σύλλογο κερδίζουν χρόνο , και ανύπαρκτα φάουλ που τελικά αντέστρεψαν την έκβαση του παιχνιδιού!! Εδώ θέλω να γράψω κι άλλα μα σέβομαι τους θεσμούς!!!!!!!! Τέλος πάντων......
73¨ Μετά από απόκρουση της άμυνας και πάλι η πό...νη μπάλα καταλήγει σε αμαρκάριστο παίκτη της ΆνωΚαλλινίκης που εύκολα γράφει το 2-3!!!
80¨ Εδώ και 7λεπτά ο Αίαντας δείχνει να συνέρχεται !!Μετά από επίθεση στα καρέ του Μουσταφά και σε φάουλ που κέρδισε ο Άγγελος Αλεξιάδης  πλακώθηκαν στην κυριολεξία  μεταξύ τους και πιάστηκαν στα χέρια  οι παίκτες  της Άνω Καλλινίκης για ασήμαντη αφορμή !!!!(Βεντετισμοί, Βρισιές και κατηγόριες ότι κάποιοι τρέχουν και κάποιοι όχι!! ακούστηκαν εκείνη την στιγμή στο γήπεδο..και αρκετά ακόμη κοσμιτικά επίθετα). Στη φάση αυτή αποβλήθηκε μόνο ο Μπάγας(λες και τσακώθηκε μόνος του...) ενώ θα έπρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον άλλοι 2 παίκτες καθώς μετά την κάρτα που επέδειξε ο Διαιτητής συνέχιζαν εκτός εαυτού να τσακώνονται!!! Οφείλω να ομολογήσω και να συγχαρώ τον άνθρωπο ,παίκτη και προπονητή Παντελή Ιωαννίδη της Άνω Καλλινίκης που απο την πρώτη στιγμή και ύστερα μετά το τέλος του αγώνα καταδίκασε τις πράξεις και ενέργειες  των παικτών του.
83¨ Σε αυτή την φάση μετά από μπαλιά στο κενό εκτός περιοχής ανετράπη ποδοσφαιριστής της Άνω Καλλινίκης από τον Χρήστο Γεωργίου που είχε σαν αφορμή την αποβολή του τερματοφύλακα του ΑΙΑΝΤΑ!!
85¨ Μετά από σέντρα στην περιοχή της ΆνωΚαλλινίκης ο Μουσταφά κάνει έξοδο και αντιαθλητικά  με γονατιά γκρεμίζει  τον Μαλεσάγκο που από πλεονεκτική θέση ετοιμαζόταν να πιάσει κεφαλιά. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ
88¨ Μετά από αλλεπάλληλα σούτ στη εστία της Άνω Καλλινίκης και κυριολεκτικά αποκρούσεις πάνω στην γραμμή του τέρματος ο Κλάψης ως παίκτης του βόλεϊ με τα χέρια σταματάει την μπάλα (χέρια σταυρωμένα)!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΖΕΤΑΙ!!!!!!!!!! Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ!!!!!!!!!!!!ΤΙΠΟΤΑ.
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ...ΒΑΛΑΜΕ ή ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ 5-2! ΧΑΣΑΜΕ 2-3! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ..ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ..
ΤΟ Δ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΥΟΙΩΝH ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΛΑΜΠΡΟ!!!!!
ΤΟ Δ.Σ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ Ε.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ  Ε.Δ.ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ VIDEO TOY ΑΓΩΝΑ!  

Κορυφαίοι του Αίαντα οι Α.Αλεξιάδης, Λ.Αλεξιάδης,Πέτρος Παλικρούσης, Ηλίας Γιαγκουλίδης και Α. Αλεξανδρίδης
Αίαντας : ΓΕΩΡΓΙΟΥ, Δ.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ,
ΗΛ.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ,Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ,ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ(60¨ΣΤΑΥΡΟΥ) Α.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,Χ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,Κ.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ(72¨Λ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ),ΜΕΤΑΞΑΣ (72΄ΔΟΥΜΤΣΗΣ)



1 σχόλιο:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ τον ΑΣΧΕΤΟ κ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτησια του αγωνα.αν θελουν ορισμενοι εξ'αυτων των "κυριων"να συνεχιζουν να υποβαθμιζουν το τοπικο ποδοσφαιρο η θα πρεπει να τους πεταξουν εξω με τις κλοτσιες η θα πρεπει να γυρισουμε εμεις 40 χρονια πισω κ να τους δουμε να ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ στα δικαστηρια.κ λεω μηπως ορισμενοι τον ψαχνουν κ αυτο γιατι ως γνωστον εχουν το ταριφομεροκαματο...στρωστε χαρακτηρα σας βοηθαμε υπερ αρκετα. θελω κ μεσα απο την σελιδα μας να ζητησω απο τον προεδρο των διαιτητων κ τον προεδρο της επς να δουνε τον αγωνα στο cd που θα παραλλαβουν απο τον συλλογο μας κ επιτελους να ριξουν κ καμια καμπανα στους υπευθυνους για αυτην την καταντεια του τοπικου πρωταθληματος.τελος Ο ΑΙΑΝΤΑΣ κ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ θελει να εκσυγχρονισει το τοπικο ποδοσφαιρο αλλα μονος του δεν θα καταφερει ΤΙΠΟΤΑ.ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ που δεν εδωσαν κανενα δικαιωμα για αρνητικα σχολια τοσο στην αντιπαλη ομαδα κ ακομα περισσοτερο στην απαραδεκτη διαιτησια. με υπογραφη βελιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή