Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΑΝΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ Μ.Ε.Α.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 28-10-2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΩΣ <<ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΧΩΡΙ ΤΑΛΕΝΤΩΝ>>, ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ .
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΕΝΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ  ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΑΘΗ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ!!




1 σχόλιο:

  1. Καλη αρχη κ καλυτερη συνεχεια στο δυσκολο εργο που αναλλαβατε...ελπιζω κ οι γονεις των παιδιων να στηριξουν με την παρουσια τους στο γηπεδο τα παιδια οι οποιοι ειναι υποχρεομενοι να δινουν το παρον.οσο για τα παιδακια μας ειναι πολυ τυχερα που εχει αναλλαβει την προπονηση τους ο Αγγελος Αλεξιαδης.Το μελλον,τους ανηκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή