Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΜΗΣ-ΑΙΑΝΤΑΣ 2-0

Στο γήπεδο του Ερμή Αμυνταιού έπεσε η αυλαία της 8ης Αγωνιστικής  Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας που βρήκε νικητή της αναμέρτησης ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ τον γηπεδούχο με σκόρ 2-0.
Ο αποδεκατισμένος από βασικούς παίκτες λόγω τραυματισμών ( Βαλκάνης,Γεωργίου,Γιαγκουλίδης Ε.,Μεταξάς ,Μούκας,Σταμπουλτζής,Νεδάνης ,Φωστηρόπουλος Χ.)προσπάθησε παίζοντας αμυντικά να αποσπάσει ενα θετικό αποτέλεσμα. Εάν είχε και την τύχη με το μέρος του θα μπορούσε να έχει προηγηθεί κιόλας δύο φορές:
25΄ Μετά από μπαλιά τρύπα στην άμυνα του Ερμή ,από τον Άγγελο Αλεξιάδη προς τον Φίλλιπο Στογιανούδη ,ο τελευταίος πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι και να καταλήγει άουτ!!!
29¨ Κούρσα από τον Πέτρο Παλικρούση που μπαίνοντας από την αριστερή πλευρά της άμυνας ανετράπηκε από αμυντικό του Ερμή χωρίς η διαιτησία να δείξει τίποτα.
Ημίχρονο
Η κατοχή της μπάλας ανήκει στον Ερμή που προσπαθεί με ωραίες αλλά φλύαρες για το τέλος ενέργειες να διασπάσει την άμυνα του Αίαντα χωρίς αποτέλεσμα. Αντίθετα ο Αίαντας προσπαθεί με σφιχτή άμυνα να βγεί σε αντεπιθέσεις και να κάνει την ζημιά .
Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό όμως με τον Ερμή να είναι πιό τυχερός:
65΄ Ωραία ενέργεια απο τα αριστερά της άμυνας του Αίαντα από τον Τσορλίνη ο οποίος βγάζοντας δυνατή σέντρα σούτ η μπάλα κόνταρε σε αμυντικό του Αίαντα και κατέληξε γκολ 1-0.
75¨Ο Αλέξης Αλεξανδρής αντίκρισε δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε με κόκκινη. Με 10 παίκτες ο Αίαντας . Η φλυαρία των παικτών του Ερμή συνεχίστηκε και ευτήχησαν να σκοράρουν :
82¨Μετά απο φάση διαρκείας στα καρέ του Αίαντα ο Μπαμπάκος έβγαλε ασίστ στον Πατίτση πού εύκολα έγραψε το 2-0.ΤΟ Δ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Η Σύνθεση του Αίαντα:
Γιώργου,Γιαγκουλίδης,Παπαμιχαήλ,Τσώλης,ΜαλεσάγκοςΑλεξανδρίδης,Παλικρούση
ΑλεξιάδηςΑ.,ΑλεξιάδηςΛ., Φωστηρόπουλος(82¨Ιωαννίδης Λ.) Κ.,Στογιαννούδης(72¨Σταύρου)

 




 
 

3 σχόλια:

  1. δεν αρκει μονο η προσπαθεια των παικτων...επιτελους να βαλουν μυαλο κ οι διαιτητες οι οποιοι κρινουν εξ αρχης τον νικητη.λυπαμαι πραγματικα που φτιαχνουν κ τους νεοσυλλεκτους διαιτητες σαν τα μουτρα των παλαιοτερων.κυριε δουμτση παυλο το οφσαιντ που δειξατε στο 1ο ημιχρονο κ στη συνεχεια δεν παραδεχτηκατε οτι δεν ηταν,αυτο μπορουσε να ανατρεψει τα παντα γιατι εφευγε μονος ο επιθετικος του ΑΙΑΝΤΑ υπαρχει κ το βιντεακι που σε βρισκει λαθος ζητα το κ ριξτου μια γ... ματια. 2ο κυριε μαλεζιδη στην πρωτη κιτρινη καρτα του αλεξανδριδη απλα σε ρωτησε που να στηθει στο φαουλ που υπεδειξες δεν σε εβρισε.3ο στο 90' εκανε ο ΑΙΑΝΤΑΣ αντροπη κ επρεπε να δωσεις πεναλτι υπερ του ερμη κατι το οποιο δεν εκανες αυτο κ μονο δειχνει οτι δεν εισαι αντικειμενικος.μειναμε λιγοι,αυτοι που αγαπαμε τις ομαδες μας κ ασχολουμαστε με το τοπικο ποδοσφαιρο κ στο φιναλε ρε μακακες εσεις εισαστε οι μονοι κερδισμενοι γιατι εσεις πληρωνεστε ενω εμεις τα χωνουμε χοντρα οποτε μη τα γ... ολα ετσι οπως εσεις γουσταρετε κ παιξτε τιμια κ αντικειμενικα κ τελος ρε καραφλα γιατι δεν ηθελες να ακουσεις τα παραπονα μας τα οποια εγιναν σε ηπιο τονο κ απειλουσες να βγουμε εξω κ δεν σηκωνες συζητηση κ απειλουσες να καλεσεις την αστυνομια να μας κανει ντα,ποιοι νομιζετε οτι εισαστε ρε κ τι νομιζετε πως κανετε?εισαστε αναγωγοι κ προκλειτικοι...το μελλον σας αβεβαιο...

















































    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na pei kaneis... kai na peis oti mas etuxe mono se auto to match mas tuxainei panta!!! autoi oi an8rwpoi den 8a sobareutoun alla kai oute 8a ginoun enta3h pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dustuxws ftaine kai oi paixtes tou aianta pou den ka8arizoun to match alla otan exeis thn atuxia (traumatismous shmantikwn paixtwn, xamenes eukeries) mazi sou den mporeis na kaneis kati gia na boulwseis merika stomata (genika oxi diaithtwn)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή