Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Α.Σ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

   Καληνύχτα τοπικό ποδόσφαιρο νομού Φλώρινας η περίοδος χάριτος που έδειξε η ομάδα μας προς το πρόσωπο αυτών που θέλουν να το διαφθείρουν τελείωσε  σήμερα.
    Η παρακάτω γραμμές γραφήκαν με πλήρη ηρεμία και οχτώ ώρες μέτα το πέρας του αγώνα  ΑΡΗ ΛΟΦΩΝ – ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ , Για την ιστορία το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, MVP του αγώνα ο διαιτητής κύριος Ψαλίδας Γ. με πολλά χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με την μεγάλη εικοσαετή πείρα στα γήπεδα του νομού και της απειλές κατά των παιχτών της ομάδας μας κατάφερε να κράτηση το 0 και να φύγει ευχαριστημένος από το γήπεδο ευνοώντας μάλλον της ομάδες   δημοτικού διαμερίσματος όπου και  κατάγεται . Κύριε πρόεδρε διαιτητών Ν. Φλώρινας , ο σημερνός αγώνας  ήταν ζωής και θανάτου  για την ομάδα μας και τον Άρη λόφων ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής και θεωρήσατε ότι ο κύριος  Ψαλίδας Γ. ήταν ότι καλύτερο έχετε στη φαρέτρα σας για αυτό το παιχνίδι!
    Λυπάμαι πολύ για την εικόνα του ποδοσφαίρου μας σήμερα νιώσαμε ντροπή και αίσχος για την φανερή αλλοίωση του αποτελέσματος  μπροστά στα ματιά μας, Κύριε Ψαλίδα άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν νοητέ φάσεις της οποίες θα της έβλεπε ένα δεκάχρονο παιδί  και θα της έκρινε ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ όπως π.χ. την φάση του δευτέρου λεπτού,  αν δεν είσθε άξιος  να διαχειριστήτε  90 λεπτά αγώνα μην ασχολείστε με το αντικείμενο, γιατί κάνετε κακό πρώτα  στο όνομα σας, και μετά σε όλο αυτό το κόσμο που ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο και χάνει χρόνο και χρήμα για το τίποτα (διοικήσεις και παίχτες). Κυρίοι της ΕΠΣΦ και του Συνδέσμου Διαιτητών, έχουν απομείνει 30 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ !! Αναρωτηθήκατε γιατί … πάμε στοίχημα ότι του χρόνου θα είναι λιγότερες!
*Όλο παιχνίδι είναι προς κοινή θέα οποιουδήποτε ενδιαφερομένου στο You Tube στη σελίδα ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου