Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Πρόκριση για τον Αίαντα...Στο παιχνίδι της χρονιάς!!!

 Με πρόκριση στα πέναλτι για την 1η φάση κυπέλλου Ε.Π.Σ. Φλώρινας ξεκίνησε η χρονιά για τον Αίαντα.Παρά τις πολλές απουσίες το ξεκίνημα ήταν ιδανικό με τον Μάρκου να ανοίγει το σκορ μετά από σέντρα του Ρίζου μόλις στο 5ο λεπτό.Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τον Παπαδόπουλο Ντίνο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο 20' μετά από απίστευτη ατομική προσπάθεια!!!Στο επόμενο τέταρτο που απέμενε τραυματίστηκε ο Μάρκου με τον Πέιο να παίρνει την θέση του και δέχτηκε κόκκινη κάρτα ο Πάνου Σωτήρης.
 Παρόλο το αριθμητικό μειονέκτημα ο Αίαντας έκανε το 3-0 με τον Παλάντζα με σουτ από το κέντρο του γηπέδου,με τις Ελπίδες Αμυνταίου να μειώνουν σε 3-1 στο 45'.
 Με το ξεκίνημα του 2ου μέρος ο Ιωαννίδης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Αίαντα από το 50' με 9 παίχτες!!!Μετά από λίγα λεπτά η ομάδα του Αμυνταίου έμεινε με 10 παίχτες μετά από χτύπημα στον Γεωργιάδη.Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Αμυνταίου είχε την κατοχή σκοράροντας στο 87' και 94' έφερε το ματς στα ίσα και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση!!!
 Στο 110' της παράτασης έγιεν η ολική ανατροπή με την ομάδα των Ελπίδων να κάνει το 3-4!!!Όμως ο Αίαντας δεν είπε την τελευταία του κουβέντα και ισοφάρισε με κεφαλιά του Τάτε(Χρυσή αλλαγή,είχε μπει λίγα λεπτά πριν)  στο 118' μετά από κόρνερ του Δαλάκη.
 Μπράβο σε όλα τα παιδιά  για την παλικαρίσια πρόκριση!!!
Καλή συνέχεια στην ομάδα των Ελπίδων Αμυνταίου,επόμενος αντίπαλος ο νικητής του ζευγαριού Θησέας Πολυποτάμου - Άρης Λόφων.


Η διαδικασία των πέναλτι!!!
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου