Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αίαντας Αμμοχωρίου - Ιτέα Ιτιάς 5-2

 Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Αίαντας επιβλήθηκε με σκορ 5-2 της Ιτιάς στο derby των ουραγών του πρωταθλήματος.Με τον Αίαντα να μπαίνει μουδιασμένος στο παιχνίδι,η Ιτιά δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι μετά από γέμισμα στην περιοχή.Στην συνέχεια ο Αίαντας ανέβασε στροφές και κατάφερε να προηγηθεί με τον Δημήτρη Μούκα,ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια του Άγγελου Αλεξιάδη και πάσα παρέ βάλε έγραψε το 1-0 στο 20'.Ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν έπεσε και μετά από μπάσιμο του Πέτρου Παλικρούση,ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του,έδωσε έτοιμο goal στον Άγγελο Αλεξιάδη κάνοντας το 2-0.Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει από το ημίχρονο,όταν ο Μούκας κέρδισε πέναλντυ,το εκτέλεσε ο ίδιος με τον Μπάλλιο να αποκρούει.Στη συνέχεια η Ιτια πιέσε χάνοντας ευκαιρίες με τον Μπασδάρη και Δόρη να στέλνουν την μπάλα άουτ.Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.
 Στο 2ο μέρος
η Ιτιά μπήκε δυνατά και απείλησε με μακρίνα σουτ και μείωσε στο σκορ με τον Μπασδάρη υστέρα από ωραία ενέργεια και συρτό διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1 στο 58'.Όμως η απάντηση του Αίαντα ήταν άμεση και μετά από πέντε λεπτά σκόραρε ξανά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Αλεξιάδη,με τον Τάσο Τσώλη να παίρνει το ριμπάουντ και με <<τακουνάκι να κάνει το3-1.Η Ιτιά δεν το έβαλε κάτω και μείωσε πάλι το σκορ σε 3-2 στο 72'.Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο Αίαντας κλείδωσε τη νίκη με τον Λάμπη Αλεξιάδη κάνοντας το 4-2 στο 85' και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 90' με τον Άγγελο Αλεξιάδη.
 Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους ποδόσφαιριστές που αγωνίστηκαν λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν.Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ!!!ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ BLOG ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ...ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΑΡΧΙΣΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή