Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ 2-2

Βάλθηκε να τρελάνει κόσμο ο Αίαντας Αμμοχωρίου αφού για άλλη μια φορά έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο ,υψηλών προδιαγραφών, και δεν κατάφερε να κερδίσει έναν εξολοκλήρου δικό του αγώνα αφού αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρακλη Αρμενοχωρίου . Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν οι πολλές χαμένες φάσεις ,το δοκάρι του Αίαντα , που εάν έβγαιναν γκολ το σκορ θα θύμιζε αγώνα βόλεϊ! Αναλυτικά:
 Νωρίς-νωρίς ο Ηρακλής Αρμενοχωρίου κατάφερε να προηγηθεί αφού μετά από εκτέλεση φάουλ
και διώξιμο του Γεωργίου η μπάλα μετά από αλλεπάλληλες κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του Αίαντα. 1-0. Από εδώ και πέρα αρχίζει το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών!
10¨ Μετά από ωραία μπαλιά του Άγγελου Αλεξιάδη στον Δημήτρη Μούκα ο τελευταίος με ωραία προσποίηση ξέφυγε των αμυντικών του Ηρακλή και από θέση τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ!
12¨ Ωραία μπαλιά του Αντώνη Βαλκάνη στον Λάμπη Αλεξιάδη που ενώ χόρεψε τον αντίπαλο αμυντικό σούταρε από καλή θέση άουτ!
15" Ο Πέτρος Παλικρούσης (MVP του Αίαντα) μετά από κούρσα 30 μέτρων αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα , σουτάρει .. άουτ!
17¨ Πάλι ο Πέτρος Παλικρούσης αφού οργίασε από τα δεξιά της άμυνας του Ηρακλή και πέρασε διαδοχικά 3 παίκτες σαν σταματημένους βρέθηκε τετ α τετ και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε σωτήρια απόκρουση!
19¨Μετά από μπαλιά τρύπα του Τάσου Τσιώλη ο Δημήτρης Μούκας τετ α τετ πλάσαρε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.. άουτ!
24¨Αναμπουμπούλα στην περιοχή του Ηρακλή μετά απο εκέλεση φάουλ από τον Άγγελο Αλεξιάδη ,η μπάλα στον Πέτρο Παλικρούση που πλάσαρε άουτ!
28¨Μετά από ενέργεια των παικτών του Ηρακλή εύκολα μπλοκάρει σουτ των αντιπάλων ο Γεωργίου.
30¨Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για γκολ που ακυρώθηκε όμως πριν περάσει η μπάλα την γραμμή του τέρματος ο επόπτης γραμμών είχε σηκώσει την σημαία υποδεικνύοντας offside.
36¨Λύτρωση για τον Αίαντα !! Μετα απο κούρσα του Παλικρούση απο τα δεξιά,που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε στον Δημήτρη Μούκα .Αυτός δεν κατάφερε να σκοράρει απο πλεονεκτική θέση μετά απο μαρκάρισμασμα αντίπαλου αμυντικου και ο επερχόμενος Άγγελος Αλεξιαδης με σούτ εκανε το 1-1.
40¨ Ωραία κούρσα από τον Λάμπη Αλεξιάδη που ενώ βρέθηκε σε καλή θέση σούταρε άουτ!
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Θεαματικό και πλούσιο από άποψη  των πολλών  χαμένων  ευκαιριών το πρώτο ημίχρονο!!
50¨Ωραία ανάπτυξη της ομάδος του Αίαντα που μετά το τρίγωνο Τάσου Τσιώλη -Λάμπη Αλεξιάδη-Παλικρούση με τον τελευταίο να σουτάρει δυνατά ,να αποκρούει ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Δημήτρης Μούκας με ωραίο σουτ έγραψε το 1-2!!
56¨Για άλλη μια φορά φέτος γρήγορα ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά επιθετικού του Ηρακλή μετά από λάθος εκτίμηση της άμυνας του Αίαντα 2-2!!.
60¨ Σούτ του Δημήτρη Μούκα από καλή θέση άουτ!
64¨ Σειρά του Τάσου Τσιώλη απο καλή θέση ωραίο σουτ… άουτ!
65¨ Ωραία εκτέλεση φάουλ  από τους παίκτες Ηρακλή μπλοκάρει σταθερά ο Γεωργίου.
67¨Ωραίο σούτ πλασέ του Άγγελου Αλεξιάδη λίγο πάνω από το αριστερό<< Γ>> της εστίας του Ηρακλή.
70¨ Σούτ του Δημήτρη Μούκα από καλή θέση η μπάλα κοντράρει σε αντιπάλους ..κόρνερ.
71¨ Συνέχεια της φάσης ..εκτέλεση κόρνερ από τον Άγγελο Αλεξιάδη ωραία κεφαλιά του Λάμπη Αλεξιάδη η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι!
74¨ Ωραία σέντρα -σουτ από παίκτη του Ηρακλή μπλοκάρει ξανά σταθερά ο Γεωργίου.
76¨ Ο Λάμπης Αλεξιάδης χόρεψε samba τους αμυντικούς του Ηρακλή εξαπέλυσε κεραυνό που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Οι παίκτες διαμαρτύρονται για γκολ, αφού υποστηρίζουν, ότι η μπάλα  κτύπησε πρώτα στο δοκάρι και πέρασε την γραμμή του τέρματος .
79¨ Ωραία σέντρα του Άγγελου Αλεξιάδη βρίσκει τον Χρήστο Σταύρου που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του  Ηρακλή.
 83¨ Σε εκτέλεση φάουλ του Άγγελου Αλεξιάδη η μπάλα γλείφει χαμηλά το δεξιό κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ!
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο βαθμός της ισοπαλίας αδικεί τον Αίαντα Αμμοχωρίου λόγω της συνολικής εμφάνισης και της πληθώρας των χαμένων ευκαιριών (15)!!!! 
Άριστη η διαιτησία του Κου Ναούμ και των βοηθών του χωρίς λάθη!!!


Κορυφαίοι του Αίαντα οι Πέτρος Παλικρούσης(Διεκδικεί επάξια τον τίτλο του MVP του αγώνα ) και Ηλίας Γιαγκουλίδης(Δεν έχασε καμία μονομαχία και φλερτάρει ως ο καλύτερος δεξιός μπάκ της αγωνιστικής που πέρασε!!)  
Αίαντας :ΓΕΩΡΓΙΟΥ,ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ,ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ,ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ,
ΗΛ.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ(75¨Δ.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ),ΒΑΛΚΑΝΗΣ(70¨Κ.ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ),Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ(60¨ΣΤΑΥΡΟΥ), Α.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ,ΤΣΙΩΛΗΣ,Χ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ,ΜΟΥΚΑΣ









3 σχόλια:

  1. πρεπει πλεον να τρεμουν κ οι (δυνατοι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ...ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Με αναλογη συνεχεια,ολοι θα πρεπει να τρεμουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή