Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε ο ΑΙΑΝΤΑΣ την προετοιμασία του!!


Πρώτη για τον ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ!! 
Η έναρξη της προετοιμασίας εν όψη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Β΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Φλώρινας είναι γεγονός!!. Στο γήπεδο του Αμμοχωρίου συγκεντρώθηκαν είκοσι έξι (26) ποδοσφαιριστές και τέθηκαν υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου γυμναστή-προπονητή Άγγελου Παπαδόπουλου. Αφού έκανε τις οι πρώτες συστάσεις και γνωριμίες με τους καινούργιους παίκτες (Πάνου,Τσαρλίκης,Ιωαννίδης,Χαραλαμπίδης,Κάσα,Απιδόπουλος Δ.(come back) ο Πρόεδρος της ομάδος Παύλος Αλεξιάδης έδωσε τον λόγο στον προπονητή μας Άγγελο Παπαδόπουλο ο οποίος ανάλυσε τα αγωνιστικά πλάνα και τους στόχους της ομάδος  για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!! Ενδεικτικό είναι ότι ζήτησε από τους παίκτες να καταβάλουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να χτίσουμε μια ομάδα Γρήγορη,Δυνατή,Έξυπνη,Δουλεμένη που ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!!
Αμέσως άρχισε η προετοιμασία που κινήθηκε για πρώτη μέρα σε χαλαρούς ρυθμούς.Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο,διατάσεις αλλά και <<διπλό>>!! Οι μπλε αντιμετώπισαν τους λευκούς και το αποτέλεσμα ήρθε ισόπαλο 4-4!!Το πρώτο γκολ της χρονιάς πέτυχε ο ταλαντούχος μέσος Δημήτρης Απιδόπουλος που κάνει φέτος εντυπωσιακό  come back .Οι προπονήσεις συνεχίζονται Δευτέρα-Πέμπτη στις 17:00 ακριβώς . Το πρόγραμμα θα τηρείται αυστηρά!!
Υ.Γ ΜΕ ΧΑΡΑ  ΤΟ Δ.Σ ΑΙΑΝΤΑ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΕΛΛΗΣ  Α.Β.Ε.Ε ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΝ  ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΜΠΕΛΛΗΣ  ΑΒ.Ε.Ε ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ !!!


Ο προπονητής του Αίαντα Άγγελος Παπαδόπουλος


Τα λόγια  και οι σκέψεις  φαίνεται να αγγίζουν τους παίκτες της ομάδος
Ο πρόεδρος της ομάδος Παύλος Αλεξιάδης αναλύει τα πλάνα της ομάδος

Τρεξίματα

Διατάσεις


Παρών και ο ταλαντούχος   12 χρονος ομογενής
Cristof Stavridis της F.C OSTRICHΠολλά χαμόγελα!!!Το Δ.Σ της ομάδος παρόν στην πρώτη της 
ομάδος (Γιώργος Παπαδόπουλος μαζί με Παύλο Αλεξιάδη)

ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η BRAZUCA!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου