Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ -ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΡΜΕΝΟΧΩΡΙΟΥ 2-3!!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ THN ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΧΑΣΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΟ ΗΡΑΚΛΗ ΜΕ 2-3!! ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ!! ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΑΙΑΝΤΑ (8) ΟΚΤΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΦΡΕΣΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ! 
ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΟ 30΄΄Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ(14 ΧΡΟΝΩΝ) ΚΑΙ ΣΤΟ 80¨ Ο ΝΕΟΑΠΟΚΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ(17ΧΡΟΝΩΝ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΗΛΟ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ !!ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ ΕΠΟΝΤΑ Ι!! ΠΟΣΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΑΡΑΓΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ?? ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ  ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ!!ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΧΑΝΕΙ!!! 
                              FORTSA AIANTA!!!!!!!!

 


ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ
ΧΡ.ΚΑΛΤΣΟΣ 17ΕΤΩΝ
ΗΛ.ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ17 ΕΤΩΝ
ΧΡ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ 23 ΕΤΩΝ
Β.ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗΣ 34 ΕΤΩΝ
Λ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 16 ΕΤΩΝ (80¨ ΓΙΩΣΚΟΣ)
Γ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 17 ΕΤΩΝ
Κ.ΡΙΖΟΣ 16 ΕΤΩΝ
Λ.ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ18 ΕΤΩΝ
ΧΡ.ΣΤΑΥΡΟΥ 14 ΕΤΩΝ
Κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 15 ΕΤΩΝ
Β.ΜΕΤΑΞΑΣ 24 ΕΤΩΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου